Jouw helpende hand in jouw online succes!

Laat jij een website maken die niet verkoopt?

Een website laten maken bij Revisat is kiezen voor online succes. 

Een website is geen online catalogus van producten, maar een dynamische bron van relevante informatie voor mensen die zoeken naar een oplossing en deze makkelijk op jouw website kunnen aanvragen of aankopen
market research

Marktonderzoek

Van eerste gesprek tot implementatie gaan we op een pragmatische manier te werk. Doelstellingen, marktonderzoek, concurrentie analyse, webdesign, technische SEO, Content & Intent marketing tot gehele communicatieproces.
Lees meer
Lead-based-websites

Responsive webdesign met oog voor conversie

We bouwen websites met oog voor gebruiksvriendelijkheid en oogstrelend webdesign. Relevante content die beantwoordt aan populaire zoekopdrachten. Kortom een performant webplatform die leads omzet naar verkoop
Lees meer
cyber-security

Online ondernemen in alle veiligheid

We onderscheiden ons van andere webdesigners en marketing bureaus met onze expertise in Cyber Security. We zorgen voor een extra security laag die uw investering in een online platform beschermd.
Lees meer

Onze diensten

Hieronder een greep uit onze diensten waarmee we je kunnen helpen. Heb je specifieke vragen, beantwoorden we deze eveneens graag. 

Marktonderzoek

Krijg een grondig kijk op het ideaal klantenprofiel voor jouw onderneming, hoe concurrenten een stap voor zijn op het gebied van SEO en zo meer bezoekers, leads en verkoop te realiseren 
Meer info

Supersnelle Webhosting

Managed webhosting met dagelijkse backups voor ultrasnelle websites, e-commerce sites als landingspagina's.  Pagina snelheid van < 2 seconden gegarandeerd.
Meer info

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie van uw content alsook de technische kant van uw website. We adviseren tevens wat u offline kan verbeteren voor een hogere Google ranking
Meer info

Responsive web design

Web design op maat voor alle devices waarin oog voor design en gebruiksvriendelijkheid voorop staan. Mobile first design kan eveneens tot de mogelijkheden behoren. 
Meer info

Search Engine Marketing

Organisch meer bezoekers naar jouw website leiden, is voornamelijk SEO (Search Engine Optimization). Doch kan je ook adverteren binnen de Google producten, zoals Google Ads, Youtube,  Display marketing. 
Meer info

Email Marketing

Website bezoekers overtuigen zich aan te melden aan jouw nieuwsbrief, is een krachtig middel om geïnteresseerden op de hoogte houden van al jouw nieuwigheden, volledig door ons geautomatiseerd. 
Meer info

Social Media Marketing

Het verder uitbouwen van uw merk en brand-awareness via de verschillende sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube,... De juiste boodschap in het juiste kanaal.

Meer info

Cyber Security

We helpen jouw onderneming te beschermen tegen cyber criminaliteit door extra login beveiliging, firewall en en gevaarlijke bots. Revisat maakt het moeilijker voor hackers om haar klanten te bedreigen.
Meer info

Project Management 

Voor specifieke opdrachten kan je ook op ons beroep doen als business consultant die als project manager fungeert. Zo leveren we diensten in het kader van Cyber Security, Trainingen en strategisch advies.
Meer info

Optimaal Website design met hoge scores

Optimaal Website Design laat zich ook tonen op meetinstrumenten zoals GTMetrix.com

Als je een website laat maken door Revisat, kan je rekenen op een performant resultaat. Niet enkel op vlak van design maar tevens ook op vlak van performantie. Zoals je de afbeelding hiernaast kan zien is onze eigen website als een raket inzake laadsnelheid. Slechts 1 seconde voor het volledig laden in jouw webbrowser. 

GTMetrix is een handige tool om jouw huidige website te beoordelen. Scoort jouw website hoog, dan zal Google dit eveneens ervaren en jouw website hoger ranken in de zoekresultaten. Scoort jouw website minder goed, stuur ons een bericht en we helpen je graag verder. 

Contacteer ons voor een prijsopgave

De beste tools voor het beste resultaat

logo wordpress
logo google

Gratis Verkennend Gesprek

Wil je weten hoe jouw bedrijf nu online gevonden wordt en hoe dit kan worden verbeterd? Ga met ons het gesprek aan en ontvang een gratis en vrijblijvend voorstel hoe uw bedrijf online kan groeien.
E-mail:
[email protected]
Telefonisch:
+32 477 694 714
Adres:
Schoonakker 13 - 9041 Oostakker
BEL ONS

Stel uw vraag hier...

Klik voor aanvraag

Waarom kiezen voor Revisat

Grondig marktonderzoek voor start websiteproject
Responsive webdesign 
Google vriendelijke website structuur
Webhosting voor pagina snelheid < 2 seconden
Cyber Beveiliging
Brand Building & Awareness
Landingpaginas op maat
SEO optimalisatie
Email Marketing
Social Media Marketing
Gericht op resultaat
Vraag een vrijblijvend gesprek aan 
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram