Beter geluid voor uw auto

Beter geluid in uw auto dankzij de audio upgrade oplossingen van Ataf Turnhout. Het originele audiosysteem krijgt een upgrade zonder dat u er iets van merkt

Audio upgrade voor een beter geluid in uw wagen

Audio upgrade van origineel audio systeem

Een veel beter geluid haal je uit het origineel systeem wanneer je enkele componenten toevoegd aan de bestaande uitrusting van uw wagen. Ataf Turnhout installeert bijkomende DSP Versterkers, luidsprekers en subwoofers op de voorziene plaatsen van uw wagen. De deuren worden voorzien van extra demping en de Digital Sound Processor wordt geconfigureerd volgens het interieur van jouw wagen.

Na de installatie lijkt er visueel niets veranderd, maar luister welk effect dit heeft in uw wagen.

Wanneer is een audio upgrade interessant?

Hou je van muziek en zit je vaak in de wagen? Dan is deze oplossing op het lijf geschreven.

Zoek je meer volume of een betere dynamiek van jouw audiosysteem kan een audio upgrade een glimlach toveren op jouw gezicht. In onze pakketten zitten ook extra luidsprekers op maat van jouw wagen, extra subwoofers onder zetels of in de koffer en worden deze allen aangestuurd door een DSP (Digitale Sound Processor) versterker. Deze DSP wordt dan door Ataf Turnhout na installatie geconfigureerd zodat het geluid glashelder klinkt, ook op hoge volume.

Automerken met pasklare oplossingen

Audio upgrade voor andere merken

Zie je jouw merk hier niet bij staan? Geen probleem, Ataf Turnhout werkt met verschillende audio merken die oplossingen bieden voor zowel de autoradio, vervangen van luidsprekers, een geschikte versterker of een subwoofer voor de koffer aanbieden.

Autoradio vervangen

Vervang jouw originele autoradio met een aftermarket model, met een sterk ingebouwde versterker en tal van andere multimedia opties.

Luidsprekers vervangen

Vaak zijn wagens uitgerust met standaard 10/13 of 16,5 cm. Bij Ataf Turnhout hebben we een gans assortiment van verschillende merken luidsprekers waaruit je kan kiezen

Versterker toevoegen

Bij het vervangen van luidsprekers bevelen we een extra versterker aan, om op hoge volumes toch de juiste zuiverheid in geluid te kunnen bereiken.

Subwoofer toevoegen

Een extra subwoofer geeft een sensatie en dynamiek. Binnen dit assortiment bieden we zowel pasklare oplossingen als losse subwoofers die een behuizing worden geïnstalleerd.

Vraag hier uw offerte aan