Transformeer jouw online profiel met moderne en responsieve webdesign

Revisat specialiseert zich in het transformeren van het online profiel van bedrijven met modern en responsief web design. Of u nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf, we helpen om jouw online aanwezigheid te brengen naar een hoger niveau.

Webdesign Revisat

Onze diensten

Bij de start van elk project zorgen we voor een transparante aanpak waarbij u vooraf weet waaraan u kan verwachten en welke return on investment u mag verwachten.

Web Design dat uw bedrijf in de spotlights zet

Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvend gesprek en laat je begeleiden door onze experise

Contact opnemen
Web Design Revisat

Web Design proces

Onze transparante en pragmatisch aanpak in web design
 1. Intake gesprek

  Tijdens onze afspraak luisteren wij naar uw doelstellingen en leren we uw bedrijf en visie kennen. We gaan na wie uw target publiek is, en wat hun verwachtingen en noden zijn. We bespreken eveneens de gewenste functionaliteit en design van uw online platform. We definiëren samen de tijdslijn wanneer uw online project moet worden opgeleverd.

 2. Definitie en financiering

  In deze offerte fase, lijsten we de taken op die moeten gebeuren, met de daarbij horende budgetten. In ons voorstel verneemt u ook het potentieel dat u mag verwachten binnen het eerste jaar, met een verwachten return on investment tijdens de eerste 3 jaar.

 3. SEO Onderzoek

  Het SEO Onderzoek bestaat uit een viertal componenten op basis van uw doelstellingen; Trefwoord onderzoek, Technische SEO, Content en de backlinks. We gaan na wat u momenteel heeft en wat uw online platform kan bereiken op regionaal, nationaal en ook internationaal vlak.

 4. Installatie en hosting

  Tijdens dit proces installeren we en configureren we een WordPress website op een web hosting platform. Dit kan zowel uw huidige als onze voorgestelde web hosting zijn. Vanaf dat moment gaan we aan de slag met de volgende fase, namelijk de website structuur en wireframing

 5. Website structuur en wireframe

  Om de gebruikerservaring optimaal te houden, is de website structuur zeer belangrijk. Welk pagina's komen hiervoor in aanmerking. Afhankelijk van de gekozen trefwoorden en de regio waarin u klanten wil werven, kunnen we aan de slag om templates en paginas aan te maken. Al deze pagina's en links worden gestructeerd weergegeven in een modern website menu.

 6. Content check

  Afhankelijk van de gekozen trefwoorden en creatie van de webpagina's, kan het zijn dat we bijkomende content moeten toevoegen. Deze content wordt in gezamelijk overleg gemaakt en goedgekeurd voor publicatie. Het invullen van deze content kan door ons en de klant worden toegevoegd aan de website, zonder het web design proces in gedrang te brengen.

 7. Web Design pagina's

  Met de gedefineerde website structuur en opgesteld wireframe, kunnen we aan de slag met de bestaande en nieuwe media. Na optimalisatie gaan we aan de slag om de webpagina's compatibel te maken voor elk toestel. Gewenste animaties zullen dan ook in deze fase worden ontwikkeld.

 8. Technische SEO

  Binnen dit process gaan we elke pagina SEO optimaliseren. Trefwoorden worden op de juiste positie ingegeven en afbeeldingen worden ook SEO-klaar gemaakt. De website structuur wordt verder geoptimaliseerd en wordt er voor gezorgd dat uw website makkelijk te vinden is door Google en juist wordt geindexeerd. Elke pagina wordt ook op laadsnelheid getest, zodat de gebruikerservaring optimaal verloopt.

 9. Online testing

  Voor de oplevering van uw online platform wordt elke webpagina technisch als commercieel ook getest. Loopt alles zoals ook alles hoort te lopen? Eenmaal dit achter de rug is, kan de website worden opgeleverd en wordt u eigenaar van dit online platform.

Web Design proces

Neem met ons contact op

Ben je nieuwsgierig welk online potentieel jouw bedrijf heeft, of wil je weten hoe je concurrenten online kan verslaan? Contacteer ons dan voor een vrijblijven gesprek! We kunnen je deze op weg helpen om een inzage te geven van jouw potentieel.