Supersnelle webhosting 

De snelheid en veiligheid van uw WordPress site verbeteren om op de eerste pagina van Google te komen

Website hosting Revisat background

Snelle webhosting voor Google Rankings

Snelle webhosting is van uitermate belang om de gebruikerservaring te verbeteren. Snelle laadtijd van webpagina's zijn immers een belangrijk meetinstrument voor Google om de websites hoger in de zoekresultaten te sorteren.

Supersnelle Web Hosting Kenmerken

In het huidige digitale tijdperk is een snel ladende website een must om bezoekers aan te trekken en te behouden. Langzaam ladende websites frustreren niet alleen gebruikers, maar hebben ook invloed op uw ranking in zoekmachines. Daarom is het kiezen van de juiste website hosting cruciaal.

SSD opslag
Traditionele website hosting maakt vaak gebruik van harde schijven (HDD’s), die langzamer en minder betrouwbaar zijn dan solid-state drives (SSD’s). SSD’s gebruiken flash-geheugen, waardoor ze sneller, duurzamer en minder gevoelig voor storingen zijn. Dit betekent dat uw website sneller laadt en efficiënter werkt, wat een betere gebruikerservaring oplevert. Bovendien hebben SSD’s minder stroom nodig, wat bijdraagt aan een lager energieverbruik en een kleinere ecologische voetafdruk.

CDN-mogelijkheden
Een content delivery network (CDN) is een netwerk van servers verspreid over de hele wereld dat de statische inhoud van uw website, zoals afbeeldingen en video’s, in de cache plaatst en aan bezoekers levert vanaf de dichtstbijzijnde server. Dit verkleint de afstand tussen de website en de bezoeker, wat resulteert in snellere laadtijden. 

Dagelijkse back-ups
Back-ups zijn essentieel om uw website te beschermen tegen gegevensverlies door menselijke fouten, malware of hardware storingen. Dagelijkse back-ups zorgen ervoor dat uw website altijd een back-up heeft en snel kan worden hersteld in geval van een ongeluk. Supersnelle website hosting met dagelijkse back-ups zorgt voor gemoedsrust en minimaliseert het risico van gegevensverlies.

Gratis SSL-certificaten
SSL-certificaten (Secure Sockets Layer) versleutelen de gegevens die tussen uw website en de browsers van bezoekers worden verzonden, zodat gevoelige informatie veilig is. SSL-certificaten zijn verplicht voor websites die persoonlijke informatie verzamelen, zoals inloggegevens en betalingsgegevens. Supersnelle websitehosting met gratis SSL-certificaten bespaart u geld en biedt extra veiligheid voor uw website.

Supersnelle web hosting aan lage prijzen

Betaalbare website hosting met beveiliging en alle snelheid features al vanaf 15 € per maand

 • Prijs

  Onze supersnelle hosting is goedkoper dan shared webshosting

 • Schaalbaarheid

  De servercapaciteiten groeien mee met de grootte van uw website zodat de snelheid van laden niet onder gedrang komt.

 • Server Locatie

  Onze webhosting gebruikt datacenters in Nederland, Duitsland en de UK als dichtstbijzijnde.

 • Uptime garantie

  We garanderen een website uptime van 99,99% !

 • Service

  We beheren de website hosting voor u en hoeft je als ondernemer niets uit te voeren.

 • Beveiliging features

  De website omgeving wordt beschermd tegen DDoS aanvallen, slechte bots en andere gevaren door een Firewall en een Web Application Firewall (WAF).

Website hosting computer parts

Zet jouw huidige web hosting om naar een supersnelle web hosting

Profiteer van onze gratis website migratie dienst voor de verhuis van uw WordPress Website naar onze managed webhosting
 • Supersnelle Web Hosting
 • Extra beveiliging features
 • Dagelijkse backup
 • Enterprise web hosting voor een kleine prijs
Name

These are the terms of the opt-in form.

Meest gestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Bij andere vragen die hier nog niet opstaan, staan wij u graag te woord via onderstaande knop.

Contact opnemen

Biedt Revisat ook andere webdesign- en ontwikkelingsdiensten?

Ja, Revisat biedt een breed scala aan webdesign- en ontwikkelingsdiensten, waaronder e-commerce websites, maatwerkoplossingen en digitale marketingdiensten. Neem contact op met Revisat om te bespreken hoe ze jou kunnen helpen met jouw specifieke behoeften.

Hoeveel kost het om een Wordpress-website te laten maken bij Revisat?

De kosten voor het laten maken van een Wordpress-website bij Revisat kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van het project. Doch zijn we ook met maandelijkse facturatie wat de kost verspreid over de afgesproken periode. Contacteer Revisat voor meer info hierover.

Biedt Revisat ook ondersteuning na de lancering van mijn website?

Ja, Revisat biedt betrouwbare ondersteuning en onderhoudsdiensten na de lancering van jouw website. Ze staan klaar om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft werken.

Kan ik zelf inhoud toevoegen en bewerken op mijn Wordpress-website?

Ja, Wordpress maakt het gemakkelijk voor jou om inhoud toe te voegen en te bewerken op jouw website, zelfs zonder technische kennis. Revisat kan je voorzien van de nodige training en begeleiding om jou op weg te helpen.

Kan ik mijn bestaande website migreren naar Wordpress?

Ja, Revisat kan je helpen bij het migreren van jouw bestaande website naar het Wordpress-platform. Ze zullen ervoor zorgen dat alle inhoud, functionaliteit en ontwerp behouden blijven tijdens het migratieproces.

Hoe lang duurt het om een Wordpress-website te laten maken bij Revisat?

Revisat streeft ernaar om binnen een redelijke termijn een Wordpress-website op maat te leveren. De exacte tijd kan echter variëren, afhankelijk van de complexiteit van het project en jouw specifieke behoeften. Neem contact op met Revisat voor een nauwkeurige schatting.

Is keyword onderzoek alleen relevant voor SEO?

Hoewel keyword onderzoek een belangrijke rol speelt in SEO (Search Engine Optimization), heeft het ook voordelen voor andere marketingkanalen. Door te begrijpen welke zoekwoorden je doelgroep gebruikt, kun je je marketingberichten beter afstemmen en relevantere content creëren, ongeacht het kanaal dat je gebruikt.

Hoe kan ik mijn bestaande content optimaliseren voor zoekwoorden?

Om je bestaande content te optimaliseren voor zoekwoorden, kun je de zoekwoorden op strategische plaatsen in je tekst verwerken, zoals in titels, tussenkopjes, meta beschrijvingen en alt-teksten van afbeeldingen. Zorg ervoor dat de zoekwoorden op natuurlijke wijze in je content passen en vermijd overmatig gebruik dat als spam kan worden beschouwd.

Hoe vaak moet ik mijn keyword onderzoek updaten?

Het is raadzaam om regelmatig je keyword onderzoek bij te werken, omdat zoekgedrag en trends voortdurend veranderen. Houd de markt in de gaten en pas je zoekwoorden aan wanneer dat nodig is om te blijven profiteren van de voordelen van keyword onderzoek.

Welke tools kan ik gebruiken voor keyword onderzoek?

Er zijn verschillende tools beschikbaar voor keyword onderzoek, zoals de Google Zoekwoordplanner, Ubersuggest, en SEMrush. Deze tools bieden waardevolle inzichten in zoekvolume, concurrentie en gerelateerde zoekwoorden, waardoor je effectiever keyword onderzoek kunt uitvoeren.