Patrick

Email marketing automatiseren voor lokale shops

Gepubliceerd op 
February 26, 2023

Email marketing automatiseren is als lokale shop een must have item. Een geautomatiseerde email campagne kan je éénmaal instellen en daarna vergeten. Ook al heb je niet de tijd, voor elk doeleind kan je een email campagne volledig automatiseren.

E-mailmarketing is een van de meest effectieve marketingkanalen voor bedrijven van elke omvang. E-mailmarketingdiensten bieden een manier voor bedrijven om direct en effectief met hun klanten te communiceren en hen producten, diensten en promoties aan te bieden. In het huidige digitale tijdperk, waarin de concurrentie moordend is, moeten bedrijven hun e-mailmarketingcampagnes automatiseren om tijd, middelen en geld te besparen en tegelijkertijd hun ROI te verhogen.

Revisat biedt volledig geautomatiseerde e-mail marketing campagnes voor uw winkel die je helpen in contact te komen met uw klanten, uw leads te verzorgen en uw omzet te verhogen. Onze e-mail marketing diensten zijn gebruiksvriendelijk, kosteneffectief en flexibel ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf.

Belang van email marketing

Email gaat al een hele tijd mee en zou je kunnen denken dat dit niet meer het kanaal is om in te investeren. Doch kunnen we andere feiten hier meegeven :

  • E-mailmarketing heeft een gemiddelde ROI van 4200%, wat betekent dat voor elke $1 die aan e-mailmarketing wordt besteed, bedrijven een gemiddeld rendement van $42 kunnen verwachten. (Bron: Campaign Monitor)
  • 81% van de KMO's vertrouwt op e-mail als hun primaire kanaal voor klantenwerving, en 80% voor retentie. (Bron: Emarsys)
  • E-mails met gepersonaliseerde onderwerpregels hebben 26% meer kans om geopend te worden. (Bron: Campaign Monitor)
  • Gesegmenteerde e-mailcampagnes hebben een 14,31% hogere open rate dan niet-gesegmenteerde campagnes. (Bron: Mailchimp)
  • 59% van de consumenten zegt dat marketing e-mails hun aankoopbeslissingen beïnvloeden. (Bron: SaleCycle)
  • E-mail is voor 72% van de consumenten de favoriete communicatiemethode. (Bron: MarketingSherpa)
  • Bijna de helft (49%) van de consumenten zegt wekelijks promotionele e-mails van hun favoriete merken te willen ontvangen. (Bron: Statista)
  • E-mailmarketing wordt genoemd als het meest effectieve digitale marketingkanaal voor klantbehoud. (Bron: Smart Insights)
  • Mobiele opens zijn goed voor 46% van alle e-mailopeningen, waardoor mobiele optimalisatie een cruciale factor is voor het succes van e-mailmarketing. (Bron: Litmus)
  • E-mailcampagnes met knoppen voor sociaal delen hebben een 158% hoger doorklikpercentage dan campagnes zonder knoppen. (Bron: Nonprofit Hub)

Deze statistieken tonen het belang en de effectiviteit aan van e-mailmarketing voor online verkoop en klantenbinding. Door inhoud te personaliseren, campagnes te segmenteren en te optimaliseren voor mobiele apparaten, kunnen bedrijven de kans vergroten dat hun e-mails worden geopend en aangeklikt, wat uiteindelijk leidt tot hogere conversies en klantenbinding.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van onze e-mail marketing diensten:

Geautomatiseerde e-mail campagnes:

Onze e-mail marketing diensten zijn volledig geautomatiseerd, wat betekent dat u uw campagnes kunt opzetten en ons platform voor de rest kunt laten zorgen. Onze geautomatiseerde campagnes omvatten welkomstmails, e-mails voor verlaten winkelwagens, verjaardagsmails en meer. Deze campagnes helpen u uw klanten op het juiste moment aan te spreken, zonder enige handmatige inspanning.

Gepersonaliseerde e-mails

Met onze e-mail marketing diensten kunt u gepersonaliseerde e-mails opstellen die rechtstreeks inspelen op de interesses, behoeften en voorkeuren van uw klanten. Met onze geavanceerde segmentatie- en targeting tools kunt u relevante berichten naar uw abonnees sturen, waardoor de kans op conversies en verkoop toeneemt.

Aanpasbare sjablonen

Ons e-mail marketing platform biedt een reeks aanpasbare e-mailsjablonen die u kunt gebruiken om in enkele minuten verbluffende en professioneel ogende e-mails te maken. U kunt uw branding, afbeeldingen en tekst aan deze sjablonen toevoegen om een consistent en herkenbaar merkbeeld te creëren.

E-mailanalyses

Ons e-mail marketing platform biedt gedetailleerde analyses en inzichten in de prestaties van uw campagnes, waaronder openingspercentages, doorklik percentages en conversiepercentages. U kunt deze gegevens gebruiken om uw campagnes te optimaliseren en uw ROI te verbeteren.

Integratie met andere tools:

Onze e-mail marketing diensten kunnen worden geïntegreerd met andere tools en platforms, zoals CRM-software, website, webshop en sociale media. Dankzij deze integratie kunt u uw marketinginspanningen stroomlijnen en uw bereik vergroten.

Kortom, onze e-mail marketing diensten bieden een volledig geautomatiseerde, kosteneffectieve en flexibele oplossing om u te helpen in contact te komen met uw klanten, uw leads te verzorgen en uw omzet te verhogen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en we bieden oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw marketingdoelstellingen te bereiken.

Andere Blog Berichten

Het beheer door Social Media Management tools
Social media
Social Media voor uw merkwaarde
SSL Certificaat
SSL certificaat toevoegen aan uw website
Website migratie
Website migratie van Wordpress
Website security
Website beveiliging van Wordpress
Woocommerce voor webshops
Woocommerce voor webshops in Wordpress
Wordpress website
Wordpress website voor ondernemers
Web Design
Webdesign bureau als partner voor uw bedrijf
Website redesign
Website redesign voor oudere websites
Website onderhoud
Website onderhoud voor functies en veiligheid
Webontwikkeling
Webontwikkeling voor de perfecte website
ecommerce
Ecommerce voor elk bedrijf
Responsive website design
Mobielvriendelijk websdesign voor elk apparaat.
Responsief webdesign
Reponsive webdesign voor elk apparaat
Professioneel webdesign
Professioneel webdesign essentieel voor elk bedrijf
Wordpress webdesign
Betaalbaar webdesign voor winkeliers is een prioriteit voor Revisat. Een website is een extensie van uw business en is het eerste contactpunt voor nieuwe klanten met uw bedrijf. Professioneel en betaalbaar webdesign is cruciaal voor elke onderneming om succes te behalen in dit digitale tijdperk. Elke zoekopdracht start met het openen van de Google zoekindex, […]
Reponsive-webdesign Revisat
Een website laten maken op maat door Revisat is een investering op de lange termijn. We zorgen voor een gestructureerde website met een aangename gebruikerservaring dat makkelijk leads produceert voor nieuwe klanten.
Email marketing diensten
Ontdek hier waarom Email Marketing een must is voor elke ondernemer.
Social Media Marketing banner
Social Media Marketing voor jouw brand awareness en contact met jouw klanten
Website security
Leer hoe je website security kan verhogen in WordPress
Website hosting
Hoe website hosting de motor is van een goed draaiende website
Webshop design diensten
Hoe jouw online aanwezigheid vergroten met een webshop als winkelier
Wordpress webdesign
Wat te vermijden en wat gebruiken in WordPress om een website te maken
Webdesign
Het belang van goed webdesign voor ondernemingen en kan je het zelf?
ecommerce
10 redenen waarom een webshop door Revisat laten bouwen lees je hier.
10 redenen om een website te laten maken.
chevron-down