Revisat Web hosting

Krachtige en veilige Wordpress Website Hosting

Krachtige servers in de cloud met lage responstijden van de server, zodat uw pagina's binnen de twee seconden zijn opgeladen in de webbrowser van jouw bezoekers. 
Prijzen bekijken

Website hosting met snelheid en veiligheid als prioriteit

Vaak zien we bij webhosting bedrijven een focus op prijs om zoveel mogelijk bedrijven te overtuigen hun website bij goedkope webhosting bedrijven neer te zetten. Er is dan weinig tot geen aandacht voor laadsnelheid van webpagina's of voor extra beveiliging van de website. Vaak zijn dit extra betalende opties. 

Daar willen we als web -en marketing agency een antwoord op bieden. Desondanks onze scherpe maandelijkse prijs, krijg je wel een platform ter beschikking dat snel en beveiligd is tegen de hedendaagse bedreigingen. 

5 redenen om jouw website te hosten bij Revisat

1ste jaar gratis webhosting bij ontwikkeling van nieuwe website

Bij de oplevering van een nieuwe website willen wij u laten proeven van de kracht van jouw nieuwe website. Onze prioriteit gaat naar gebruikerservaring van nieuwe bezoekers, meer bezoekers en meer leads voor uw bedrijf. 

Vaste prijs voor meerdere jaren mogelijk

Loyaliteit mag worden beloond. Zo bieden we een vast tarief per jaar aan wanneer je voor meerdere jaren besteld. Wil je toch de website verhuizen naar een andere hosting provider, hoef je enkel de resterende periode van het huidige jaar te betalen en vervallen de andere jaren. 

Website pagina's die sneller laden in de browser dan 2,5 seconden

Mits we de structuur en layout voor u als klant beheren, staan we garant voor zeer snelle laadtijden van jouw webpagina's. Ter illustratie; installatie  van een naakte Wordpress website bij vele shared webhosting providers, laadt in de browser in een tijdsbestek van meer dan 5 seconden. Bezoekers haken af vanaf 3 seconden. 

Onderhoud wordt voor u geregeld

We willen dat u zich kan focussen op uw eigen business. Niet op de technische kant van een website. We nemen het volledig techisch beheer van de hosting op ons. Standaard krijgt u alle beveiligings -en caching features mee. We bieden standaard ook een wereldwijde Content Delivery Network, zodat ook bezoekers van andere landen en continenten dezelfde gebruikers ervaring hebben.  

Extra beveiliging in wereld vol Cyber criminaliteit

Onze hosting leveranciers garanderen eveneens bescherming tegen brute force aanvallen, malware infecties, SQL Injection en tal van andere bedreigingen. Daarbovenop wordt elke website die we opleveren extra beschermt door een firewall als ook een Web Application Firewall. 

Onze hosting infrastructuur

Logo NGINX
NGiNX
Deze supersnelle, razend populaire webserver voedt meer dan 40% van de drukste websites ter wereld.
Logo apache
Apache
Apache is de betrouwbare, beproefde en gebruiksvriendelijke webserver voor WordPress-sites.
Logo Memcached
Memcached
Een high-performance, in-memory data store die dynamische, database-gedreven sites versnelt met eenvoudige, efficiënte caching.
Logo Mysql/MariaDB
Mysql/MariaDB
Beide krachtige databases zijn ingebouwd in de Thunderstack, zodat u met een paar klikken kunt kiezen welke u verkiest.
Varnish Cache
Varnish, een absolute must-have voor cloud-hosted websites, kan de snelheid van een site tot 10X verhogen.

Logo Varnish Cache
PHP/FPM
Dit geavanceerde PHP caching mechanisme is bedrieglijk krachtig en verhoogt de prestaties van de site met wel 300%.
Logo PHP-FPM
Redis
Deze in-memory gegevensopslag, optioneel en op elk moment klaar voor gebruik, verbetert de responstijden en helpt een hoge beschikbaarheid te garanderen.
Logo Redis
PHP 8
De meest geavanceerde tak van PHP optimaliseert de prestaties terwijl de compatibiliteit met vorige versies bijna perfect blijft.
Logo PHP8

High level security en performance met Cloudflare

Uw website wordt gehost op servers die door Cloudflare worden beschermd tegen hackers. DDoS-aanvallen worden in minder dan 3 seconden afgeweerd via speciale IP-reeksen, met prioritaire routering en bescherming om maximale snelheid en beschikbaarheid te garanderen.

Een Web Application Firewall (WAF) analyseert miljoenen sites en 32 miljoen verzoeken per seconde om aanvallers en opkomende bedreigingen aan de rand intelligent te identificeren en te blokkeren!

Elke webhosting account goed beveiligd 

Firewall

Elke managed server wordt geleverd met een firewall die alleen toegang geeft tot specifieke poorten die nodig zijn voor het functioneren van applicaties.

Login Security

Voor onze gebruikers is rate-limiting voor SSH- en SFTP-logins een eenvoudige maar effectieve methode om brute-force login-aanvallen tegen te gaan.

Bot Protection

Bescherm uw WordPress websites tegen verkeersopstoppingen veroorzaakt door kwaadaardige bots, brute force login aanvallen en Denial-of-Service (DoS) aanvallen met de hulp van onze technologie partner, Malcare.

Database Security

Standaard is de database niet op afstand toegankelijk. Gebruikers kunnen echter IP-adressen whitelisten om beveiligde externe toegang tot de database in te stellen.

Applicatie isolatie

Hoewel de gebruikers meerdere toepassingen op een enkele server kunnen starten, is elke toepassing geïsoleerd van de rest, waardoor wordt voorkomen dat problemen op toepassingsniveau de hele server in gevaar brengen.

SSL Certificaten

Wij voorzien alle gebruikers van GRATIS Let's Encrypt SSL-certificaten om de veiligheid van de gegevens van de toepassing tijdens het transport te garanderen.

User Role Management

Krijg toegang tot uw eigen serverruimte om eventuele instelling te bekijken en aan te passen. 

Operating System Security

Onze servers draaien op Debian, mede vanwege het sterke en snelle patch management systeem. Onze engineers volgen de Debian gemeenschap regelmatig op om op de hoogte te blijven van de huidige issues/vulnerabilities in Debian en patchen de klantservers zodra de patch beschikbaar is.

Bug Bounty Program

Serverbeveiliging is een teamsport! Daarom werken we samen met BugCrowd om kwetsbaarheden in het Server Platform via crowdsourcing te ontdekken.

GDPR Compliancy

Onze naleving van de vereisten van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) is het zoveelste bewijs van onze inzet voor de beveiliging van klantgegevens en ons grote Europese klantenbestand.

Twee-staps verificatie

De toegang tot ons platform is beschermd met de standaard twee-factor-authenticatie (2FA) om de veiligheid van het platform te versterken en de incidenten van onbevoegde toegang tot gebruikersaccounts te minimaliseren.

End-to-End encryptie

Het server platform is volledig beschermd met end-to-end encryptie die ervoor zorgt dat alle gegevens in transit worden beschermd en versleuteld met het HTTPS-protocol, waardoor toegang tot gegevens tijdens de overdracht van het ene systeem naar het andere wordt voorkomen.

Aanmeldingscontrole voor verdachte apparaten

Cloudways controleert alle apparaten die toegang tot uw account proberen te krijgen. Als een apparaat (of een inlogpoging) als 'Verdacht' wordt gemarkeerd, krijgt u een e-mail, wordt het inlogproces onderbroken en worden passende acties ondernomen om uw identiteit te verifiëren.

Prijzen webhosting

Jaar 1
A super simple icon list element.
chevron-down