Onze diensten

Content marketing

Het maken van content mits gebruik van de juiste trefwoorden om zoveel mogelijk mensen te bereiken met jouw website. We maken content die de zoekintentie reflecteert van jouw website bezoekers.
Man die bezig is het met schrijven van een blog

Email Marketing

Email marketing voor een webshop of een website, email is het meest performant medium om interesse en actie te krijgen van jouw publiek. We helpen met een email strategie tot het uitbouwen van een volledige email automatisatie voor het automatisch versturen van mails bij elke actie die de bezoeker maakt op jouw website.
Email die automatisch worden verstuurd vanuit de website naar eender waar in de wereld.

Online Onderzoek

Online onderzoek van de concurrentie binnen uw business, de kanalen waarin zij zich bevinden en de content die ze gebruiken om verkeer naar het website te leiden.
Afbeelding van Online onderzoek waarin concurrenten worden onderzocht.

SEO Onderzoek

SEO onderzoek van de meest gebruikte trefwoorden die zoekopdrachten van uw ideale klant het best omschrijven. Op basis van de trefwoorden wordt de content ook aangepast.
Afbeelding van verschillende items die behoren tot SEO Onderzoek.

Social Media Marketing

We helpen met het updaten en publiceren van interessante informatie over jouw bedrijf en producten naar het geschikte klanten profiel. Alles start met een goed social media strategie en helpen je deze te ontwikkelen.
Computer met Social Media posts op het scherm

Technische SEO

Met technische SEO starten we na het design proces om de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker te controleren, het indexeren en meten van de website op de zoekindexen en de pagina's te testen op snelheid.
Vrouw aan het typen op een laptop met SEO gerelateerde items op het scherm.

Web Design

In het proces van web design wordt de wireframe gevuld met de gekozen afbeelding en wordt de website aangepast volgens de principes van responsive web design, toegankelijk voor klavieren gemaakt, de juiste fonts ingesteld, de kleuren ingevuld en vooral naar de User Experience gekeken.
Afbeelding met een laptop en web design, responsive design en andere design gerelateerde zaken

Webhosting

Het kiezen van de juiste webhosting server waarom de website wordt geïnstalleerd. In deze fase wordt gekeken naar performante laadsnelheden, bot protectie, Firewall, CDN netwerk en andere beveiliging opties.
Afbeelding van web hosting en andere items die behoren tot webhosting

Wireframe opmaken

Een wireframe is als het een ware een digitale schets hoe uw website er structureel zou moeten uitzien, rekening houdend met de geselecteerde trefwoorden en de creatie van de pagina's.
Afbeelding van laptop dat een structuur schema toont om een wireframe op te maken