Over Revisat

Marketing & Web Design Architect

Contact opnemen

Adres

Schoonakker 13
9041 Oostakker
+32 477 694 714
Hero Revisat Web design en marketing agency
Afbeelding Patrick Banken

Patrick Banken

Web Designer & Marketing Architect

Revisat is het bedrijf dat meer dan 20 jaar ervaring heeft in ondersteuning van zelfstandige ondernemers op vlak van leadgeneratie, verkoop en marketing. Als persoon breng ik de meest geavanceerde digitale technieken  tot bij de lokale ondernemer te brengen.

Mijn doelstelling is de lokale ondernemer te helpen een groot online bereik te realiseren om zijn digitale tak van het bedrijf eveneens succesvol te maken.

Alles start met zichtbaarheid op het Internet. Weinig bezoekers, leidt tot weinig leads en ook weinig resultaat. Daarom wil ik met Revisat een partner zijn voor elke ondernemer die helpt om zijn bedrijf ook online succesvol te maken. 

Revisat wil zich onderscheiden op gebied van expertise in verschillende domeinen. De combinatie van grondig SEO onderzoek, sterke webhosting, de beste web design technieken, geavanceerde website beveiliging, geautomatiseerde email campagnes en sociale media onderscheidt Revisat zich van andere marketing kantoren. 

We denken mee met de ondernemer en passen onze technieken aan op gebied van budget, doelstellingen en onderhoud aan. Onze menselijke aanpak, zorgt voor vertrouwen en duidelijkheid in de aanpak van het project. 

De digitale wereld veranderd wekelijks en wil Revisat daarom een partner zijn waarop je kan rekenen, nu en in de toekomst.  

Checkbox

Google reCaptcha: Invalid site key.

Contacteer ons

Adres

Schoonakker 13
9041 Oostakker

Telefoonnummer

+32 477 694 714