Revisat background

Over Revisat

We helpen bedrijven een nieuwe digitale strategie te ontwikkelen en zo een nieuwe marktsegment aan te boren. 

Webdesign voor winkeliers 

Sedert enkele jaren hebben we ons gefocussed op kleine winkeliers die wat extras bieden in de winkel en toch online een goed verhaal willen brengen. We werken met webdesign dat organisch groeit met de tijd en klaar staat voor nieuwe ontwikkelingen. Zo werken we in onze WordPress webdesigns zonder WordPress thema en willen we de webpagina's op de meest veilige en snelle manier tot in de browser van de bezoeker brengen. 

Voorafgaand SEO onderzoek

Voor elk webdesign project starten we een SEO onderzoek waarbij we het gebruik van trefwoorden onderzoeken online als ook voor jouw winkel. Op basis van deze trefwoorden bepalen we de waarde van jouw huidige content en of er nieuwe content moet worden gecreëerd. 
SEO-consulting
Content-creation

Content creatie website

Op basis van het voorafgaand webonderzoek kunnen we starten aan de content creatie per trefwoord welke we willen targetten. Content kan in verschillende vormen komen, zoals text, video of afbeeldingen. Voor elke soort content kunnen we dit vooraf voorleggen ter goedkeuring alvorens dit wordt gepubliceerd. 

Webdesign van webpaginas

Bij webdesign praten we steeds over responsive webdesign, wat betekent dat elke webpagina wordt gebouwd voor de verschillende formaten in smartphone, tablet en desktop applicaties. De uiteindelijke layout wordt vooreerst ontwikkeld in Figma en daarna, na goedkeuring, omgezet in html, css en Javascript.
Webdesign-tab
Website-testing

Website testing

Eénmaal het finaal design staat en is geïmplementeerd gaan we aan de slag om elke webpagina te testen op de verschillende formaten en uiteindelijk snelheidsresultaat. Indien wijzigingen op dat moment moeten gebeuren, zal dit in deze fase gebeuren. Eénmaal alles is getest, kunnen we naar de volgende fase. 

Technische SEO

Het webdesign is af en getest en kunnen we aan de slag met de technische SEO. Dit betekent onder andere de interne linken als ook de externe linken uitvoeren. In deze fase kijken we ook naar andere lokale SEO technieken zodat uw voornaamste trefwoord ook wordt gevonden in gemeenten buiten uw regio. Een technische SEO analyse omvat veel meer dan enkel deze twee zaken en contacteer ons voor meer informatie hieromtrent. 
technical-seo
Websitetesting

Website testing

Om de website te testen moeten we aan de slag met de verschillende meettechnieken zoals Google Search Console, Google analytics en nog tal van andere tools. Deze fase neemt enkele maanden in beslag, maar je kan al enkele trends na enkele weken vaststellen. 

Wat je wil weten over Revisat

We zijn een Belgische ondernemer met een vlaamse achtergrond die een 20-tal jaar sales en marketing ervaringen met zich meedraagt. Sinds een 3-tal jaar zijn we gestart met Webdesign & Websecurity waarin we het beste design combineren met de meest performante beveiliging die een zelfstandige winkelier kan betalen. 

We zijn ervan overtuigd dat digitale technologie bestaat om mensen te helpen in het uitvoeren van hun maatschappelijke taken, zonder dat dit een fortuin hoeft te kosten. Doch, verliezen we geen oog op gebied van kwaliteit. We verkiezen minder projecten per jaar, maar wel projecten die een impact maken op de samenleving. 

We staan steeds open voor een vrijblijvend gesprek met elke ondernemer zodat we ook jou als jouw business kunnen leren kennen en jouw vrijblijvend advies kunnen verstrekken. 
chevron-down