Patrick

Responsive Webdesign

Gepubliceerd op 
March 4, 2023

Responsive webdesign is de ontwikkeling van webpagina's die op elk soort toestel op een correcte manier wordt weergegeven en gebruikt. Elke webpagina kan op grote schermen, laptops, tablets of smartphone worden gebruikt.

Waarom is responsive webdesign belangrijk?

Responsive webdesign is uitermate belangrijk, omdat potentiële klanten tal van toestellen dagdagelijks gebruiken. Op hun werk gebruiken ze misschien zeer grote schermen, s'middags hun smartphone en s'avonds hun laptop.

Volgens de laatste marktcijfers, is het aandeel van mobiele gebruikers alleen maar gestegen ten aanzien van het verleden. Door deze shift hebben verschillende platformen zoals Google, Facebook, Instagram, Linkedin, etc. , zich ook aangepast. Websites die niet mobile responsive zijn, worden zelfs door Google achteraan gezet in de zoekresultaten van hun Google Index.

Responsive webdesign, hoe aanpakken?

Bij Revisat hanteren we een uitgebreide aanpak van responsive webdesign. Ons ontwerpproces begint met een diepgaand begrip van de zakelijke behoeften en de doelgroep van onze klanten. We werken nauw samen met onze klanten om het doel, de doelstellingen en de gewenste gebruikerservaring van hun website te identificeren. Op basis van deze informatie creëren we een ontwerp op maat dat is geoptimaliseerd voor alle apparaten.

We beginnen met het maken van een wireframe dat de structuur van de website en de hiërarchie van de inhoud schetst. Zo kunnen we de lay-out van de website visualiseren en ervoor zorgen dat de inhoud op een logische en gebruiksvriendelijke manier is georganiseerd. Zodra het wireframe is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwerpfase, waarin we een ontwerp op maat maken dat de merkidentiteit van onze klanten weerspiegelt en voldoet aan hun zakelijke behoeften.

Nadat het ontwerp is afgerond, gaan we over tot de ontwikkelingsfase, waarin we de website coderen met behulp van de nieuwste web technologieën. Ons team van ontwikkelaars zorgt ervoor dat de website geoptimaliseerd is voor alle apparaten en schermformaten, en dat hij voldoet aan de web toegankelijkheidsnormen. We testen de website ook op verschillende apparaten en browsers om ervoor te zorgen dat hij een consistente en optimale gebruikerservaring biedt.

Conclusie Responsive Webdesign

In de huidige digitale wereld is responsive webdesign niet alleen een optie, maar een noodzaak. Bij Revisat geloven we dat een responsieve website de sleutel is tot het bieden van een optimale gebruikerservaring, het verbeteren van zoekmachine rankings en het genereren van meer verkeer en conversies. Onze uitgebreide aanpak van responsive webdesign zorgt ervoor dat de websites van onze klanten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel, toegankelijk en geoptimaliseerd voor alle apparaten.

Andere Blog Berichten

Het beheer door Social Media Management tools
Social media
Social Media voor uw merkwaarde
SSL Certificaat
SSL certificaat toevoegen aan uw website
Website migratie
Website migratie van Wordpress
Website security
Website beveiliging van Wordpress
Woocommerce voor webshops
Woocommerce voor webshops in Wordpress
Wordpress website
Wordpress website voor ondernemers
Web Design
Webdesign bureau als partner voor uw bedrijf
Website redesign
Website redesign voor oudere websites
Website onderhoud
Website onderhoud voor functies en veiligheid
Webontwikkeling
Webontwikkeling voor de perfecte website
ecommerce
Ecommerce voor elk bedrijf
Responsive website design
Mobielvriendelijk websdesign voor elk apparaat.
Responsief webdesign
Reponsive webdesign voor elk apparaat
Professioneel webdesign
Professioneel webdesign essentieel voor elk bedrijf
Wordpress webdesign
Betaalbaar webdesign voor winkeliers is een prioriteit voor Revisat. Een website is een extensie van uw business en is het eerste contactpunt voor nieuwe klanten met uw bedrijf. Professioneel en betaalbaar webdesign is cruciaal voor elke onderneming om succes te behalen in dit digitale tijdperk. Elke zoekopdracht start met het openen van de Google zoekindex, […]
Reponsive-webdesign Revisat
Een website laten maken op maat door Revisat is een investering op de lange termijn. We zorgen voor een gestructureerde website met een aangename gebruikerservaring dat makkelijk leads produceert voor nieuwe klanten.
Email marketing diensten
Ontdek hier waarom Email Marketing een must is voor elke ondernemer.
Social Media Marketing banner
Social Media Marketing voor jouw brand awareness en contact met jouw klanten
Website security
Leer hoe je website security kan verhogen in WordPress
Website hosting
Hoe website hosting de motor is van een goed draaiende website
Webshop design diensten
Hoe jouw online aanwezigheid vergroten met een webshop als winkelier
Wordpress webdesign
Wat te vermijden en wat gebruiken in WordPress om een website te maken
Webdesign
Het belang van goed webdesign voor ondernemingen en kan je het zelf?
ecommerce
10 redenen waarom een webshop door Revisat laten bouwen lees je hier.
10 redenen om een website te laten maken.
chevron-down