Patrick

Web design

Gepubliceerd op 
March 4, 2023

Als webdesign bureau zijn we de ideal partner voor lokale onderneming en die de online wereld willen verbinden met hun bedrijf. We verzorgen niet enkel webdesign, maar tevens ook aan tal van andere belangrijke elementen.

Wat te vermijden in Web design en WordPress?

Web Design is geen WordPress thema's kopen

Wat we vaak zien zijn aanbiedingen van web designers die voor 500€ een website afleveren. Vaak gaat dit om gekochte themas op Envato en wat gegevens invullen op de home pagina, over ons en contact formulier. Dit soort van afgeleverde websites scoren dan ook niet goed op de zoekresultaten van Google.

Gekochte WordPress thema's kosten vaak +/- 49€ op Envato. Dit is een platform voor Web developers die website aanbieden voor een klein bedrag. Het nadeel is dat op elk moment een web developer er mee stopt en alles delete. Als jouw business een dergelijk website heeft, kan je niet meer rekenen op ondersteuning of onderhoud.

Shared webhosting voor web design

Bij goedkope websites komt ook vaak goedkope webhosting (vaak shared webhosting) die het eerste jaar slecht 5/6€ kosten, maar het jaar daarna 15€ per maand. Dit voor een website die wordt gehost op een server met tientallen tot zelfs honderd websites per server. Dit heeft natuurlijk negatieve zoekresultaten in de Google zoekindex. Google indexeert ook websites op vlak van snelheid. Websites welke trager laden dan 3 seconden verliest bezoekers. Let daarom zeker op wanneer je een ecommerce website wil starten.

Waarom kiezen voor Revisat?

Bij Revisat zijn we trots op ons vermogen om uitzonderlijke web design diensten te leveren die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Met onze jarenlange ervaring in de sector hebben we onze vaardigheden tot in de perfectie aangescherpt, zodat onze klanten niets dan het beste krijgen in termen van kwaliteit en betaalbaarheid.

Hier zijn enkele van de redenen waarom u Revisat zou moeten kiezen als uw web design bureau:

Hoogopgeleide professionals

Bij Revisat zijn we opgeleid en ervaren web designers die zich inzetten voor het leveren van de beste beschikbare oplossingen aan onze klanten. We hebben expertise op gebieden van webdesign, waaronder grafisch ontwerp, UX/UI-ontwerp en web ontwikkeling. Met deze uiteenlopende vaardigheden zijn wij in staat om uitgebreide webdesign oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.

Wij bieden web design oplossingen op maat

Elk bedrijf is uniek en dat is waarom we een aangepaste benadering van web design hanteren. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en eisen te begrijpen en te bepalen. Op basis van goed onderzoek gebruiken we deze informatie om op maat gemaakte web design oplossingen te creëren die zijn afgestemd op hun bedrijf. Of u nu een eenvoudige website of een complex e-commerce platform nodig heeft, wij hebben de expertise om de perfecte oplossing voor uw bedrijf te leveren.

Wij geven prioriteit aan gebruikerservaring

Bij Revisat begrijpen we dat gebruikerservaring cruciaal is voor het succes van elke website. Daarom leggen we sterk de nadruk op het creëren van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gemakkelijk te gebruiken en te navigeren. We gebruiken de nieuwste UX/UI ontwerp technieken om ervoor te zorgen dat uw website intuïtief en gebruiksvriendelijk is, wat kan leiden tot een grotere betrokkenheid en conversies.

Wij bieden betaalbare web design diensten

Bij Revisat geloven we dat hoogwaardige web design diensten voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom bieden we betaalbare web design diensten die zijn afgestemd op de behoeften en budgetten van onze klanten. We begrijpen dat elk bedrijf verschillende financiële beperkingen heeft, en we werken nauw samen met onze klanten om kosteneffectieve oplossingen te bieden die niet aan kwaliteit inboeten.

Wij bieden voortdurende ondersteuning en onderhoud

Bij Revisat ontwerpen en ontwikkelen we niet alleen uw website en verdwijnen daarna. We bieden voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date is en soepel draait. Van software-updates tot beveiliging patches, wij zorgen voor alles zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Waarom Revisat kiezen als web design bureau?

Kortom, kiezen voor Revisat als uw web design bureau is een slimme keuze voor elk bedrijf dat een sterke online aanwezigheid wil creëren. Met tonnen ervaring kunnen we op maat gemaakte web design, met focus op gebruikerservaring, aan betaalbare prijzen aanbieden. Voortdurende ondersteuning en onderhoud, behalen we de resultaten die uw bedrijf zullen helpen groeien en online succesvol zijn.

Andere Blog Berichten

Het beheer door Social Media Management tools
Social media
Social Media voor uw merkwaarde
SSL Certificaat
SSL certificaat toevoegen aan uw website
Website migratie
Website migratie van Wordpress
Website security
Website beveiliging van Wordpress
Woocommerce voor webshops
Woocommerce voor webshops in Wordpress
Wordpress website
Wordpress website voor ondernemers
Web Design
Webdesign bureau als partner voor uw bedrijf
Website redesign
Website redesign voor oudere websites
Website onderhoud
Website onderhoud voor functies en veiligheid
Webontwikkeling
Webontwikkeling voor de perfecte website
ecommerce
Ecommerce voor elk bedrijf
Responsive website design
Mobielvriendelijk websdesign voor elk apparaat.
Responsief webdesign
Reponsive webdesign voor elk apparaat
Professioneel webdesign
Professioneel webdesign essentieel voor elk bedrijf
Wordpress webdesign
Betaalbaar webdesign voor winkeliers is een prioriteit voor Revisat. Een website is een extensie van uw business en is het eerste contactpunt voor nieuwe klanten met uw bedrijf. Professioneel en betaalbaar webdesign is cruciaal voor elke onderneming om succes te behalen in dit digitale tijdperk. Elke zoekopdracht start met het openen van de Google zoekindex, […]
Reponsive-webdesign Revisat
Een website laten maken op maat door Revisat is een investering op de lange termijn. We zorgen voor een gestructureerde website met een aangename gebruikerservaring dat makkelijk leads produceert voor nieuwe klanten.
Email marketing diensten
Ontdek hier waarom Email Marketing een must is voor elke ondernemer.
Social Media Marketing banner
Social Media Marketing voor jouw brand awareness en contact met jouw klanten
Website security
Leer hoe je website security kan verhogen in WordPress
Website hosting
Hoe website hosting de motor is van een goed draaiende website
Webshop design diensten
Hoe jouw online aanwezigheid vergroten met een webshop als winkelier
Wordpress webdesign
Wat te vermijden en wat gebruiken in WordPress om een website te maken
Webdesign
Het belang van goed webdesign voor ondernemingen en kan je het zelf?
ecommerce
10 redenen waarom een webshop door Revisat laten bouwen lees je hier.
10 redenen om een website te laten maken.
chevron-down