Wordpress Website Onderhoud Uitbesteden

Als winkelier of ondernemer heb je niet altijd tijd om jouw website te onderhouden of te updaten. Revisat kan op aanvraag een aantal technische en praktische zaken van jou overnemen. 
Offerte Website Onderhoud

Website onderhoud is een continu werk. 

Websiteonderhoud omvat een verscheidenheid aan activiteiten die bedoeld zijn om een website soepel en effectief te laten draaien. Enkele veelvoorkomende activiteiten die doorgaans tot het onderhoud van een website behoren zijn:

Updating content

Dit omvat het toevoegen van nieuwe pagina's, blogberichten en andere soorten inhoud aan de website. Wellicht wel het grootste werk, aangezien hier wel de expertise is vereist van de eigenaar. 

Updating software en Plugins

Dit omvat het up-to-date houden van de software van de website en eventuele plugins van derden om compatibiliteit en veiligheid te garanderen. Het gebeurt wel eens dat alles er maar vreemd uitziet na een update van een plugin. Daarom is controle na de update noodzakelijk. 

Website performantie verbeteren

Dit kan het optimaliseren van afbeeldingen en andere media inhouden, het minimaliseren van code en andere technieken om de laadsnelheid en algemene prestaties van de website te verbeteren.

Monitoren website verkeer

Dit omvat het bijhouden en analyseren van websiteverkeer om trends of patronen vast te stellen die op problemen of mogelijkheden tot verbetering kunnen wijzen.

Back-ups van de website

Hierbij worden regelmatig back-ups van de website gemaakt, zodat deze in geval van problemen of gegevensverlies kan worden hersteld.

Beveiliging

Dit omvat het opsporen en aanpakken van veiligheidsbedreigingen of kwetsbaarheden, zoals hackpogingen of malware-infecties.

Conclusie website onderhoud

In het algemeen is websiteonderhoud een continu proces dat ervoor zorgt dat een website goed functioneert en effectief aan de behoeften van de gebruikers voldoet. 

Zo is het belangrijk dagelijkse backups te nemen van jouw website en minstens wekelijks jouw website te updaten met nieuwe informatie, software en plugin versies. 

Doch beseffen we dat een business niet draait rond de website en kunnen we ook voor u tijd besparen door de technische zaken voor onze rekening te nemen. 
Vrijblijvende offerte websiteonderhoud
chevron-down