Website redesign

Website redesign voor een tweede herleving online
web design

Een website redesign is steeds goed om te overwegen om de 4 jaar. De website brengt dan niet enkel nieuwe functies, maar is ook goed voor jouw zoekresultaten. Wanneer Google opmerkt dat er met regelmaat aan jouw website wordt gewerkt, gaat ze van uit dat er activiteit is op jouw website en zal ze deze automatisch hoger ranken.

Geef uw online aanwezigheid vandaag nog een boost!

Revisat streeft steeds voor een website die visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Omdat de technologie zich blijft ontwikkelen, is het van cruciaal belang dat uw website up-to-date is en kan concurreren met andere sites in uw branche.

In dit artikel onderzoeken we de voordelen van het herontwerpen van WordPress websites en hoe het u kan helpen uw online aanwezigheid te vergroten, meer klanten aan te trekken en uiteindelijk uw bedrijf te laten groeien.

Waarom een website redesign?

Er zijn vele redenen waarom u zou kunnen overwegen om uw WordPress website te herontwerpen. Misschien is uw huidige site verouderd en weerspiegelt hij niet het imago van uw merk, of misschien is hij niet mobiel-vriendelijk, wat een negatieve invloed kan hebben op uw zoekmachine rankings en gebruikerservaring.

Een website redesign kan helpen deze problemen aan te pakken en biedt tal van voordelen, waaronder:

Verbeterde gebruikerservaring: Een goed ontworpen website kan de gebruikerservaring verbeteren en het gemakkelijker maken voor bezoekers om door uw site te navigeren, informatie te vinden en de gewenste acties te ondernemen.

Betere zoekmachine rankings: Een herontwerp kan helpen uw site te optimaliseren voor zoekmachines, waardoor deze waarschijnlijk hoger in de zoekresultaten verschijnt en meer organisch verkeer aantrekt.

Hogere conversiepercentages: Een visueel aantrekkelijkere en gebruiksvriendelijkere website kan de conversie verhogen, wat resulteert in meer leads en verkopen voor uw bedrijf.

Verbeterd merkimago: Een website herontwerp kan helpen om uw merk een meer professionele en gepolijste uitstraling te geven, waardoor uw online reputatie en geloofwaardigheid verbetert.

Mobiele optimalisatie: Met het toenemende aantal mobiele gebruikers is een website die geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten cruciaal voor een naadloze gebruikerservaring en het verbeteren van uw ranking in zoekmachines.

Stappen om voor een website redesign

Nu u de voordelen van een website redesign begrijpt, laten we de stappen in het proces verkennen:

Definieer uw doelen: Begin met het definiëren van uw doelen en doelstellingen voor het herontwerp. Wat wilt u bereiken met de nieuwe site? Wie is uw doelgroep en wat verwachten zij van uw website?

Analyseer uw huidige site: Evalueer de sterke en zwakke punten van uw huidige site, identificeer gebieden voor verbetering en bepaal welke elementen moeten worden behouden of weggegooid in het nieuwe ontwerp.

Ontwikkel een plan: Maak een plan voor het herontwerp, inclusief de structuur, inhoud en functionaliteit van de site. Bepaal welke pagina’s zullen worden opgenomen, hoe de site zal worden georganiseerd, en welke functies zullen worden toegevoegd.

Kies een ontwerp: Kies een ontwerp dat het imago van uw merk weerspiegelt en voldoet aan uw doelstellingen. Overweeg factoren als kleurenschema, typografie, lay-out en beeldmateriaal.

Ontwikkelen en testen: Zodra het ontwerp is gekozen, ontwikkelt en test u de nieuwe site om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan uw doelstellingen en een naadloze gebruikerservaring biedt.

Lanceren en controleren: Ten slotte lanceert u de nieuwe site en controleert u de prestaties om ervoor te zorgen dat hij aan uw doelstellingen voldoet en de gewenste resultaten oplevert.

Kies Revisat voor uw website herontwerp

Revisat is gespecialiseerd in het herontwerpen van WordPress websites. We werken met u samen om uw doelen en doelstellingen te begrijpen en een plan op maat te maken om aan uw behoeften te voldoen.

We helpen uw site te optimaliseren voor zoekmachines, creëren een visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp en bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw site altijd up-to-date en concurrerend is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw online aanwezigheid te vergroten en uw bedrijf te laten groeien door het herontwerpen van uw website.