Website Beveiligen om hacking te vermijden

Zorg voor een goede beveiliging tegen aanvallen van hackers. Revisat adviseert en implementeert de juiste technieken. 
Ontvang vrijblijvend advies

Hoe een WordPress website het best beveiligen?

Omdat WordPress vooral met opensource applicaties en plugins weet je vooraf niet wat er is met gebeurd op het moment van installatie. Daarom is het belangrijk om de beveiliging extern alsook intern aan te pakken. 
De volgende zeven tips zijn zowel externe als interne maatregelen die je kan treffen om jouw website veilig te houden : 

WordPress en alle plugins en thema's up-to-date houden

WordPress brengt regelmatig updates uit om beveiligingsproblemen en andere bugs te verhelpen. Het is belangrijk om WordPress en alle geïnstalleerde plugins en thema's up-to-date te houden om ervoor te zorgen dat uw website zo veilig mogelijk is.

Gebruik sterke paswoorden

Gebruik sterke, unieke wachtwoorden voor uw WordPress login en alle andere accounts die aan uw website gekoppeld zijn. Vermijd het gebruik van hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts.

Beveiliging plugins

Er zijn verschillende WordPress beveiligingsplugins die kunnen helpen uw website te beschermen tegen verschillende bedreigingen, zoals malware en hackpogingen. Enkele populaire opties zijn Malcare, Wordfence en Sucuri.

Schakel Twee-factor authenticatie in

Dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw aanmeldingsproces doordat u naast uw wachtwoord een code moet invoeren die naar uw telefoon of e-mail wordt gestuurd.

Gebruik SSL

SSL (Secure Sockets Layer) is een beveiligingsprotocol dat de gegevens versleutelt die tussen uw website en de gebruikers ervan worden verzonden. Het is belangrijk om SSL te gebruiken om gevoelige informatie te beschermen, zoals inloggegevens en creditcardnummers.

Limit Logins Attempt Plugin

U kunt een plugin gebruiken of uw .htaccess-bestand wijzigen om het aantal inlogpogingen van een gebruiker te beperken, wat brute force-aanvallen kan helpen voorkomen.

Regelmatige scan op malware

Gebruik een plugin of een dienst van derden om uw website regelmatig te scannen op malware en andere veiligheidsbedreigingen.

Conclusie beveiliging WordPress

Door deze best practices te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw WordPress website veilig is en beschermd tegen mogelijke bedreigingen.

We kunnen u ook ontzorgen betreft uw website. We zorgen voor het beheer van de genoemde items zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. 

Dit allemaal voor een klein bedrag per maand. 
Offerte website beveiliging
chevron-down