Patrick

WordPress Website ontwikkeling

Gepubliceerd op 
February 26, 2023

WordPress is een van de meest populaire content management systemen (CMS) die er zijn, met ongeveer 40% van alle websites op het internet. Dit komt door het gebruiksgemak, de flexibiliteit en het grote aantal beschikbare thema's en plugins waarmee u een veilige website kunt maken die op hoge snelheid laadt. In dit artikel bespreken we hoe u een WordPress website ontwerpt die niet alleen veilig is, maar ook snel laadt.

Een veilige en snelle hosting provider kiezen

Een van de belangrijkste factoren bij het maken van een snelle en veilige WordPress website is het kiezen van de juiste hosting provider. Uw hosting provider bepaalt hoe snel uw website laadt en hoe veilig hij is. Het is essentieel om een hosting provider te kiezen die de nieuwste hardware en software gebruikt om ervoor te zorgen dat je website op optimale snelheid draait.

Voor een veilige en snelle WordPress website raden wij u aan een hosting provider te kiezen die een veilige omgeving voor uw website biedt, zoals HTTPS, en de nieuwste technologie gebruikt zoals PHP 7.x of nieuwere versies, en een hoogwaardig Content Delivery Network (CDN) zoals Cloudflare.

Hou de WordPress code strak en licht

Het WordPress-thema dat u kiest kan een aanzienlijke invloed hebben op de snelheid en veiligheid van uw website. Een lichtgewicht en snel thema kan de laadtijd van je website verkorten en de gebruikerservaring verbeteren. Het is cruciaal om een thema te kiezen dat goed gecodeerd, responsief en geoptimaliseerd is voor snelheid en veiligheid.

Bij Revisat hebben we in de afgelopen jaren verschillende testen uitgevoerd met WordPress Thema's, Pagebuilders en plugins. We zijn daarom trots te melden dat elke website die ontwikkelen laadsnelheden van minder dan 3 seconden nodig heeft in de browser van de bezoekers. Door WordPress thema's te vermijden is de stabiliteit en de veiligheid van de website verhoogt.

Optimaliseer uw afbeeldingen

Afbeeldingen zijn essentieel om uw website aantrekkelijker en boeiender te maken voor uw bezoekers. Maar als u ze niet optimaliseert, kunnen ze uw website ook vertragen. Het optimaliseren van uw afbeeldingen kan de laadtijd van uw website verkorten en de prestaties verbeteren.

Een manier om uw afbeeldingen te optimaliseren is ze te comprimeren zonder kwaliteitsverlies. U kunt plugins voor beeldoptimalisatie gebruiken zoals Smush of ShortPixel om uw afbeeldingen automatisch te comprimeren. Probeer ook de bestandsgrootte van je afbeeldingen te verkleinen door ze bij te snijden tot de juiste grootte voordat je ze uploadt naar je website.

Gebruik een caching-plugin

Een caching plugin kan de laadtijd van uw website helpen verminderen door een kopie van de pagina's en berichten van uw website in de cache op te slaan. Dit betekent dat wanneer een gebruiker uw website bezoekt, de versie in de cache wordt weergegeven, wat veel sneller is dan het genereren van de pagina on the fly.

WordPress heeft enkele betalende en populaire Caching plugins. We hebben er al verschillende getest en komen we bij enkele performante plugins uit zoals WP Rocket, Fastest Cache of onze eigen oplossingen.

Werk uw website regelmatig bij

WordPress wordt voortdurend bijgewerkt om de functionaliteit, prestaties en veiligheid te verbeteren. Het is essentieel om uw WordPress core, thema's en plugins up-to-date te houden om ervoor te zorgen dat uw website soepel en veilig draait.

Updates kunnen bugs verhelpen, beveiligingsproblemen oplossen en de prestaties van uw website verbeteren. Regelmatige updates kunnen er ook voor zorgen dat uw website compatibel is met de nieuwste webtechnologieën. Kortom, het ontwerpen van een WordPress website die zowel veilig is als snel laadt, vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren. Een snelle en veilige hosting provider kiezen, een lichtgewicht en snel thema gebruiken, uw afbeeldingen optimaliseren, een caching plugin gebruiken, en uw website regelmatig bijwerken zijn allemaal cruciale stappen om tot een veilige en snelle WordPress website te komen

Andere Blog Berichten

Het beheer door Social Media Management tools
Social media
Social Media voor uw merkwaarde
SSL Certificaat
SSL certificaat toevoegen aan uw website
Website migratie
Website migratie van Wordpress
Website security
Website beveiliging van Wordpress
Woocommerce voor webshops
Woocommerce voor webshops in Wordpress
Wordpress website
Wordpress website voor ondernemers
Web Design
Webdesign bureau als partner voor uw bedrijf
Website redesign
Website redesign voor oudere websites
Website onderhoud
Website onderhoud voor functies en veiligheid
Webontwikkeling
Webontwikkeling voor de perfecte website
ecommerce
Ecommerce voor elk bedrijf
Responsive website design
Mobielvriendelijk websdesign voor elk apparaat.
Responsief webdesign
Reponsive webdesign voor elk apparaat
Professioneel webdesign
Professioneel webdesign essentieel voor elk bedrijf
Wordpress webdesign
Betaalbaar webdesign voor winkeliers is een prioriteit voor Revisat. Een website is een extensie van uw business en is het eerste contactpunt voor nieuwe klanten met uw bedrijf. Professioneel en betaalbaar webdesign is cruciaal voor elke onderneming om succes te behalen in dit digitale tijdperk. Elke zoekopdracht start met het openen van de Google zoekindex, […]
Reponsive-webdesign Revisat
Een website laten maken op maat door Revisat is een investering op de lange termijn. We zorgen voor een gestructureerde website met een aangename gebruikerservaring dat makkelijk leads produceert voor nieuwe klanten.
Email marketing diensten
Ontdek hier waarom Email Marketing een must is voor elke ondernemer.
Social Media Marketing banner
Social Media Marketing voor jouw brand awareness en contact met jouw klanten
Website security
Leer hoe je website security kan verhogen in WordPress
Website hosting
Hoe website hosting de motor is van een goed draaiende website
Webshop design diensten
Hoe jouw online aanwezigheid vergroten met een webshop als winkelier
Wordpress webdesign
Wat te vermijden en wat gebruiken in WordPress om een website te maken
Webdesign
Het belang van goed webdesign voor ondernemingen en kan je het zelf?
ecommerce
10 redenen waarom een webshop door Revisat laten bouwen lees je hier.
10 redenen om een website te laten maken.
chevron-down