Website beveiliging

Website beveiliging, bescherming tegen hackers
Website beveiliging

Website beveiliging is een cruciaal onderdeel bij het bouwen of onderhouden van een website. Zeker voor een ecommerce webwinkel wil je een veilig gevoel geven aan jouw klanten.

Website beveiliging is een van de meest cruciale aspecten van het onderhouden van een website. Met het toenemende aantal cyberaanvallen moeten bedrijven website beveiliging serieus nemen om de bescherming van hun klanten en gegevens te waarborgen. Revisat biedt uitgebreide diensten voor website beveiliging die bedrijven helpen cyberaanvallen te voorkomen en hun website veilig te houden.

Bij Revisat zijn we toegewijd om eersteklas beveiligingsoplossingen voor bedrijven, van elke omvang, aan te bevelen. Onze diensten voor website beveiliging zijn ontworpen om uw website te beschermen tegen potentiële bedreigingen zoals malware, hacking en phishing-aanvallen.

Website beveiliging aangeboden door Revisat

Wij bieden een breed scala aan website beveiliging die voldoet aan de specifieke behoeften van verschillende bedrijven. Enkele van onze meest populaire oplossingen voor website beveiliging zijn:

Website Firewall: Onze website firewall oplossing biedt een extra beschermingslaag voor uw website door potentiële bedreigingen te blokkeren voordat ze uw website kunnen bereiken.

Website Application Firewall: Elke website wordt beschermd een intelligent Web Application Firewall die meehelpt om gevaarlijke bots te blokkeren en grootse DDoS aanvallen af te stoppen door het verkeer via andere punten af te leiden.

SSL Certificaten: SSL-certificaten zijn essentieel voor het versleutelen van gegevens die worden uitgewisseld tussen uw website en uw klanten. Wij bieden SSL-certificaten die het hoogste niveau van beveiliging bieden en helpen vertrouwen op te bouwen bij uw klanten.

Regelmatige beveiligingsscans: Ons team van veiligheidsexperts voert regelmatig veiligheidsscans uit om eventuele kwetsbaarheden op uw website te identificeren en deze te verhelpen voordat ze door cybercriminelen kunnen worden uitgebuit.

24/7 website monitoring: Onze diensten voor website beveiliging omvatten 24/7 website monitoring om ervoor te zorgen dat uw website altijd beschermd is tegen potentiële bedreigingen.

Onze Managed Webhosting is uitgerust met Cloudflare Enterprise met tal van functies.

Cloudflare is een populaire cloudservice die diensten levert zoals Content Delivery Network, DNS, SSL, websitebescherming, page caching en acceleratie.

Cloudflare is een wereldwijd netwerk van gedistribueerde servers ontworpen om alles wat u met het internet verbindt veilig, privé, snel en betrouwbaar te maken. Het netwerk is verspreid over 100+ landen (dat is meer dan de helft van de landen in de wereld), met meer dan 200 unieke locaties.

Hoe werkt Cloudflare?

Wanneer een bezoeker een website zonder Cloudflare bezoekt, gaat het verzoek naar die server waar de website wordt gehost. Wanneer er zoveel aanvragen van veel bezoekers tegelijkertijd zijn, raakt de server helaas overbelast als er geen passende optimalisaties zijn ingesteld, waardoor uw website langzamer wordt.

Dit is waar Cloudflare in actie komt. Cloudflare zit tussen de bezoekers van uw website en de server en fungeert als een proxy. Nu communiceren websitebezoekers niet meer met de server, maar met het Cloudflare-netwerk. Cloudflare heeft de inhoud van uw website al omdat het segmenten van gegevens van uw website in de cache heeft opgeslagen op meerdere locaties wereldwijd op Cloudflare-servers.

Cloudflare serveert uw website aan bezoekers op basis van hun geografische locaties vanuit het dichtstbijzijnde datacenter. Dit resulteert er vaak in dat de website veel sneller laadt dan wanneer het verzoek rechtstreeks naar uw server wordt gedaan.

Hierdoor vermindert Cloudflare het aantal verzoeken aan uw server terwijl veel bezoekers toegang krijgen tot uw website. Tegelijkertijd worden alle gegevens die door de Cloudflare-servers gaan gemonitord om kwaadaardig verkeer proactief te blokkeren, slechte actoren (zoals bots) uit te filteren en uw website veilig te houden voor mogelijke aanvallen.

Bijvoorbeeld, een website wordt gehost in het Verenigd Koninkrijk en een bezoeker bezoekt uw website vanuit Canada. Daarom moet het verzoek enige tijd duren vanwege afstand en netwerklatentie. Met Cloudflare gedistribueerde netwerken wereldwijd, hoeft een bezoeker uit Canada de website niet op te vragen bij de server in het Verenigd Koninkrijk; in plaats daarvan zal de bezoeker verbinding maken met de dichtstbijzijnde Cloudflare-server in Canada.

Waarom Revisat kiezen voor website beveiliging?

Bij Revisat streven we ernaar onze klanten de beste oplossingen voor websitebeveiliging te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom u ons zou moeten kiezen voor uw website beveiligingsbehoeften:

Expertise: Ons team van beveiligingsexperts heeft jarenlange ervaring in websitebeveiliging en kan de beste oplossingen bieden om uw website veilig te houden.

Oplossingen op maat: We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft op het gebied van websitebeveiliging, en we bieden oplossingen op maat die aan deze specifieke behoeften voldoen.

Snelle reactie: In het geval van een inbreuk op de beveiliging reageert ons team snel om de schade te beperken en verdere aanvallen te voorkomen.

Betaalbare prijzen: Wij bieden concurrerende prijzen voor onze website beveiliging diensten, waardoor deze toegankelijk zijn voor bedrijven van elke omvang.

Gemoedsrust: Met onze diensten voor website beveiliging kunt u er gerust op zijn dat uw website beschermd is tegen potentiële bedreigingen.

Ons advies voor een goede website beveiliging

In de huidige digitale wereld is website beveiliging belangrijker dan ooit tevoren. Revisat biedt uitgebreide oplossingen voor website beveiliging die kunnen helpen uw website en uw bedrijf te beschermen tegen potentiële cyberaanvallen. Met onze op maat gemaakte oplossingen kunt u met een gerust hart weten dat uw website veilig is.